توان تخلیه کالاهای اساسی در بندرچابهار به ۱۲۰۰ تن در ساعت رسید

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: توان تخلیه کالاهای اساسی از کشتی‌ها در بندرچابهار با نصب استراکچر فلزی سقف تمامی ۱۲ کندوی سیلوی غلات ۱۰۰ هزار تنی بندر شهید بهشتی به یک‌هزار و ۲۰۰ تن در ساعت رسید.

به گزارش سی نیوز به نقل از ایرنا، قاسم عسکری‌نسب اظهارداشت: این طرح با در اختیار داشتن ۲ خط انتقال از اسکله به کندوهای نگهداری غلات در زمینی به مساحت ۳.۵ هکتار و با هدف تسریع در تخلیه، ارتقای شاخص‌های نگهداری و افزایش ظرفیت پذیرش کشتی‌های حامل کالاهای اساسی در بندر شهید بهشتی چابهار طراحی و ساخته شده است.

وی افزود: عملیات اجرایی ساخت این پایانه تمام مکانیزه از مهرماه ۱۳۹۹ شروع شده است و با بهره برداری از این سیلو، انتقال غلات به سیلو بصورت کاملا مکانیزه خواهد بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رشد ۸۶ درصدی صادرات غیر نفتی بندر چابهار در سال گذشته را شاهد بودیم و این نشان دهنده رونق هر چه بیشتر بندرچابهار در صادرات و واردات کالا است، خاطرنشان کرد: با انجام عملیات تخلیه و بارگیری ۲۴ ساعته کالا در ماه اول سالجاری تسهیل صادرات و استفاده از تمام ظرفیت‌های بندر چابهار جهت کمک به صنایع همجوار و مراکز تولیدی استان و سایر مناطق کشور، در صادرات محصولات تولیدی و در راستای شعار سال و همچنین اشتغالزایی خواهد بود.

وی ادامه داد: هدف اصلی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲، حمایت از جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی و توسعه فعالیت‌های تجاری و لجستیکی حوزه اقتصاد دریامحور در راستای تحقق شعار سال خواهد بود.

عسکری نسب اظهارداشت: نامگذاری سال جدید به نام “مهار تورم و رشد تولید” از سوی رهبر انقلاب سبب شده تا فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران حوزه دریایی و بندری فعالیت‌های خودشان در بندر چابهار را امسال بیشتر کنند تا شاهد جذب سرمایه های بخش خصوصی و مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه تجارت دریایی و لجستیک بندری در کنار تسهیل فرآیندهای امور تجاری و کارگزاری بندری – دریایی باشیم.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و دغدغه ایشان بر “خلا مهم کشور در سرمایه گذاری و جذب سرمایه های بخش خصوصی طی سال‌های گذشته”، اهتمام و تلاش مستمر جهت تحقق شعار سال از روزهای ابتدایی سال جدید را ماموریت اصلی این اداره کل عنوان کرد و افزود: تمامی فعالیت‌های اجرایی و برنامه های عملیاتی اداره‌کل با تمام بسیج امکانات و منابع انسانی برای رونق فعالیت‌های تجاری،کاهش هزینه واردات، صادرات و ترانزیت و از همه مهمتر مشارکت سرمایه بخش خصوصی در تولید خدمات دریایی، بندری و لجستیک حمل و نقل معطوف خواهد بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ایجاد فضای کسب و کار رقابتی، حمایت از تمامی فعالین اقتصادی و تلاش برای ایجاد مشاغل پایدار دریایی و بندری را از دیگر اهداف اداره کل طی سال ۱۴۰۲ عنوان کرد.

 

بازنشر خبر: سی نیوز

منبع: https://irna.ir/xjMgJ3

لینک کوتاه: https://seanews.ir/46577

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.