لزوم طراحی کشتی با قابلیت آبخور کم و حمل بار بیشتر در دریای خزر

جلیل اسلامی در نشست بررسی موضوعات حوزه بندری بنادر استان گیلان با بیان اینکه سرمایه گذاری و توسعه آن از سیاست ذاتی سازمان بنادر است، اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی در سال های اخیر در توسعه زیرساخت ها با شرکت های سرمایه گذاری همراه بوده است و رویکرد مناسبی نیز در تامین و بروز رسانی تجهیزات بندری ، پسکرانه، لجستیک و نرم افزار داشته است.
وی افزود: در همین راستا از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده شده و امروز شاهد نتایج مثبت آن هستیم.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به وضعیت قراردادهای سرمایه گذاری بنادر کشور، تصریح کرد: ظرفیتی با عنوان بازبینی، باز طراحی و بررسی قراردادها در اداره کل امور اقتصادی و مناطق سازمان ایجاد شده تا با تشخیص مدیران کل قراردادهایی که نیاز به بازنگری داشته به سازمان ارائه و توسط هیات عامل تصمیم گیری خواهد شد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر با اشاره به اهمیت پروژه های سرمایه گذاری با توجه به فرآیند و سیاست های سازمان بنادر، خاطرنشان کرد: در اینگونه پروژه ها باید به بهره وری دقت شود تا در زنجیره تامین موجب سرعت بخشیدن در امور شده و بر کاهش قیمت تمام شده تاثیرگذار  باشند.
اسلامی پایداری عملیات در بنادر را شاخص مطلوبیت دانست و گفت: بندرانزلی از نظر عملیاتی و ترافیکی به پایداری نسبی رسیده و مطلوبیت و تنوع کالا به وضوح در بندر قابل رویت است اما باید کار و تلاش بیشتری صورت بپذیرد.
وی در مورد ساخت مجموعه کشتی سازی، متذکر شد: کشتی سازی در بندرانزلی رویکرد راهبردی دارد و موجب ظرفیت سازی، اشتغال زایی و ارزش افزوده برای کشور خواهد شد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر ادامه داد: طراحی و ساخت کشتی‌های جدید باید با شرایط دریا خزر و متفاوت از کشتی های جنوب در نظر گرفته شوند و قابلیت آبخور کم و توانایی حمل بار بیشتر، در طراحی و ساخت لحاظ شود.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی با تقدیر از اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در راستای رشد عملکرد بندر پرسابقه انزلی، اذعان داشت: در مسئولیت های اجتماعی نیز عملکرد خوبی را توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان شاهد هستیم و فعالیت هایی که در این راستا صورت گرفته به طور کامل منطبق بر فعالیت های دریایی، گردشگری دریایی و تعریف سازمان بنادر از مسئولیت های اجتماعی بوده است.
ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.