۸ اسفند با حضور شرکت های برتر جهان؛ همایش بین المللی هوشمند سازی بنادر کشور برگزار می شود

 

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) سازمان بنادر و دریانوردی از برگزاری همایش هوشمندسازی بنادر در تاریخ هشتم اسفندماه سال جاری با حضور وزیر راه و شهرسازی خبر داد.

به گزارش سی نیوز، حمیدرضا آبایی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام خبر برگزاری سمینار هوشمندسازی بنادر، اظهار کرد: همایش هوشمندسازی بنادر هشتم اسفندماه سال جاری در مرکز همایش های سازمان بنادر و دریانوردی با حضور وزیر راه و شهرسازی، اعضای هیئت عامل سازمان و مدیران ستادی سازمان بنادر و دریانوردی، کلیه شرکت های اپراتوری در بنادر، شرکت های کشتی رانی، بانک های عامل، شرکت های بیمه ای و نمایندگان اتاق های بازرگانی برگزار می شود.

وی ادامه داد: در همایش هوشمندسازی بنادر هشت شرکت انفورماتیک بزرگ از کشورهای مختلف دنیا از جمله آلمان، ایتالیا، هلند، بلژیک، سنگاپور، هلند و سوییس که در بنادر جهان راهکارهای مختلف را پیاده می کنند  حضور خواهند داشت.

به گفته مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی ، همایش هوشمندسازی بنادر هشتم اسفندماه سال جاری از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۷ در مرکز همایش های این سازمان برگزار می شود.

همچنین خبرگزاری ایرنا از آغاز طرح هوشمندسازی بنادر از بندر بوشهر خبر داد. محمدمهدی بنچاری در همین رابطه گفت: هوشمند سازی بنادر کشور طرحی است که با تاکید ویژه وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور مورد توجه قرار گرفته و نقطه آغاز آن نیز از بندر راهبردی و استراتژیک بوشهر است.

وی بیان کرد: در این ارتباط نخستین کارگروه هوشمندسازی بندر بوشهر با حضور فعالان حوزه آی تی و الکترونیک و رئیسان اداراتی که مرتبط با این حوزه هستند، تشکیل شده است.

بنچاری ادامه داد: در اجرای این طرح، جزیره نگین که به عنوان محور توسعه ای بندر بوشهر در نظر گرفته شده است، به عنوان نخستین پایانه کانتینری هوشمند کشور مشخص شد.

وی افزود: با رایزنی های صورت گرفته پیمانکار پایانه کانتینری جزیره نگین نیز موافقت خود را برای اجرای طرح هوشمندسازی در این جزیره اعلام کرده است.

بنچاری تاکید کرد: هدف اصلی هوشمند سازی بنادر استفاده هوشمندانه از عناصری همچون زمان، منابع، سرمایه، محوطه و غیره است که تحقق این مهم در کاهش هزینه و زمان می تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی اظهار داشت: از دیگر مزایای هوشمندسازی بنادر توجه به محیط زیست است که از این لحاظ نیز طرح هوشمندسازی بنادر حائز اهمیت فراوانی است.

بنچاری ادامه داد: با توجه به مطرح شدن طرح هوشمندسازی شهر بوشهر طرح بندر هوشمند می تواند ایجاد کننده شهر و بندر هوشمند در بوشهر باشد.

فاز نخست طرح توسعه جزیره نگین با 300 متر اسکله و ظرفیت پذیرش کشتی های 50 هزار تنی در دست اجراست که پیش بینی شده در سال جاری به بهره برداری برسد.

مجتمع بندری نگین بوشهر به عنوان پسکرانه فعالیت‌های بندر بوشهر طراحی و با مشارکت بخش خصوصی در سال 1393 اجرایی شده که با تکمیل آن ظرفیت تخلیه و بارگیری کالا در بندر بوشهر از هفت میلیون تن کنونی در سال به بیش از 2 برابر افزایش می‌ یابد.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.