سمینار فرصت های دریانوردی ایران و نروژ برگزار شد/رئیس انجمن مالکان کشتی نروژ: فرصت مناسبی برای توسعه روابط با ایران وجود دارد

 

سمینار یک روزه « فرصت های دریانوردی ایران و نروژ » در اسلو با حضور محمد حسن حبیب الله زاده سفیر کشورمان در نروژ و مدیران عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش ایران و جمعی از مدیران ارشد دو شرکت برگزارشد.

به گزارش سی نیوز و به نقل از مانا، در سمینار یک روزه « فرصت های دریانوردی ایران و نروژ » که با سخنان وگور استرومن قائم مقام وزیر امور خارجه نروژ افتتاح شد، دکتر محمد سعیدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سیروس کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، رئیس انجمن مالکان کشتی نروژ، لارش نوردروم سفیر نروژ در جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از مدیران شرکتهای نروژی فعال در عرصه کشتیرانی و دریانوردی به بیان فرصت های همکاری دو کشور در بخش دریانوردی و کشتیرانی پرداختند.

در این سمینار استورلا هنریکسن، رئیس انجمن مالکان کشتی نروژ با تشریح ظرفیت ها و ویژگیهای صنعت دریانوردی نروژ، بهره گیری از فناوری و تجهیزات مدرن، تخصص و تجربه نروژ در آبهای عمیق را زمینه ساز همکاری در زمینه دریانوردی و کشتیرانی ذکر کرده و اظهار داشت: فرصت مناسبی برای توسعه روابط تجاری در کنار سایر حوزه ها از جمله نفت و گاز و آبزی پروری فراهم آمده است.

همچنین محمد سعیدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تشریح جایگاه استراتژیک ایران در منطقه و مسیر جاده ابریشم ، وجود ذخایر نفت و گاز، معادن وسیع، نیروی کار حرفه ای و آموزش دیده و نیز بخش صنعت و زیرساخت های مناسب و بازار بزرگ داخلی و منطقه ای را فرصت مناسبی برای کشورهای اروپایی و از جمله نروژ در رابطه با توسعه همکاری در حوزه کشتیرانی و دریایی ذکر کرد.

وی افزود: امروزه پس از برجام بانک‌های اروپایی باید راه کارهای عملی و بلند مدتی را در روابط بانکی میان اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران ارائه داده و به مرحله اجرا در آورند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: توسعه روابط تجاری مالی و افزایش خدمات فنی ومهندسی نیازمند یک ارتباط راهبردی و بدون محدودیت فی مابین بانک‌های اروپایی و ایرانی است که می‌تواند سطح این روابط را به شکل فوق العاده ای ارتقا دهد.

به گفته وی بسیاری از مشکلات تکنیکی بانکی با مذاکرات فشرده و حرفه ای بانک‌های طرفین قابل حل خواهد بود.

سعیدی همچنین جایگاه واهمیت ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی در پیشرفت اقتصاد ملی کشورمان را در ابعاد مختلف تجارت بین الملل تشریح کرد.

احیای خطوط و سرویسهای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به مهم‌ترین بنادر دنیا از جمله نکاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

در ادامه این سمینار سیروس کیان ارثی مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران نیز سابقه طولانی همکاری ایران و نروژ در زمینه کشتیرانی را برشمرده و روابط خوب سیاسی دو کشور و برجام را فرصتی مناسبی برای توسعه مناسبات در این بخش دریانوردی ذکر کرد.کیان ارثی در ادامه طرح های شرکت ملی نفتکش برای همکاری در زمینه ال ان جی، رتبه بندی دریانوردی و خدمات فنی را مورد اشاره قرار داد.

همچنین سفیر نروژ در تهران و سایر سخنرانان سمینار فرصت های دریانوردی ایران و نروژ به موضوعاتی نظیر تسهیل در ارائه تسهیلات مالی و سرمایه گذاری، رفع چالش های مرتبط با بانک و ضمانت های مالی ، بهره گیری از فناوری های جدید در عرصه سوخت کشتی ها ، ناوبری مدرن و هوشمند شناورهای دریایی، ارائه خدمات دریایی و بندری، آموزش و ارتقاء بهره وری پرداختند.

در بخش دوم این سمینار نمایندگان شرکتهای نروژی و ایرانی به صورت دوجانبه پیرامون زمینه های فنی و تخصصی همکاری بین طرفین گفتگو و تبادل نظر کردند.

سمینار «فرصت های دریانوردی ایران و نروژ» با استقبال شرکت های نروژی روبرو شده و بیش از یکصد نفر از مدیران شرکتها و فعالان عرصه کشتیرانی و دریانوردی در این سمینار یک روزه شرکت داشتند.

در حاشیه اجلاس نشست های تخصصی بین مدیران شرکتهای کشتیرانی ایران و شرکت های نروژی و اروپایی برگزار شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.