احداث نخستین ترمینال مکانیزه غلات بنادر کشور در بندر امام خمینی
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان خبر داد که روند احداث نخستین ترمینال اختصاصی مکانیزه غلات بنادر کشور از پیشرفت فیزیکی مطلوبی در بندر امام خمینی (ره) برخوردار است.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خوزستان، آیت رضا زاده – معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان- ضمن یادآوری مراحل آغازین عملیات اجرایی احداث این ترمینال تخصصی با حضور وزیر راه و شهرسازی در مجتمع بندری امام خمینی(ره)، اظهار داشت: پروژه احداث سیلو، گالری انتقال و خرید تجهیزات تخلیه و بارگیری غلات بر روی اسکله به صورت کاملا مکانیزه، با سرمایه گذاری بالغ بر یکهزار و ۵۰۷ میلیارد ریالی بخش خصوصی در مساحتی معادل ۷۴ هزار متر مربع در خرداد ماه سال جاری آغاز شد.
وی افزود: این پروژه، با هدف توسعه توانمندی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و تثبیت جایگاه آن در کشور و همچنین ارایه خدمات مطلوب به مشتریان به عنوان یکی از پیشرفته ترین ترمینال های غلات بنادر کشور آغاز شده است.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ضمن بیان این مطلب که روند پیشرفت احداث این ترمینال مکانیزه در نوع خود به لحاظ حجم سرمایه گذاری و ابعاد آن کم نظیر است، گفت: این پروژه با نظارت مستمر واحد مهندسی و عمران این اداره کل و تلاش عوامل اجرایی در مرحله شمع کوبی زیر فنداسیون سیلوها بوده و روند عملیات اجرایی مطلوب ارزیابی می شود.
به گفته رضازاده، احداث این ترمینال تأثیر به سزایی در ارتقاء ظرفیت و توان تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در این مجتمع بزرگ بندری دارد.
وی ابراز امیدواری کرد، با تداوم تلاش ها و پیشرفت های ایجاد شده، این ترمینال حسب تعهدات قراردادی سرمایه گذار، تا ۱۸ ماه آینده تکمیل و بهره برداری شود.
شایان ذکر است، به موازات پیشرفت فیزیکی ساخت ترمینال مکانیزه غلات در این بندر، سه دستگاه برج تخلیه غلات توسط سرمایه گذار خریداری و مونتاژ شده و هم اکنون در حال بهره برداری است.
یادآور می شود، در بندر امام خمینی(ره) که از مزیت های بازرگانی و امکانات و تجهیزات مناسب، برخوردار است، تخلیه و بارگیری بیش از ۸۰ درصد از کالاهای اساسی کشور از جمله غلات و خوراک دام انجام می گیرد.
نظرات بسته شده است.