اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز

سی نیوز-روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که یک فروند نفتکش متخلف با اصابت به یک مین دریایی در محدوده جنوب تنگه هرمز دچار انفجار و آتش سوزی در موتورخانه شد.

به گزارش بامداد دوشنبه 27 مهرماه 1405 ، روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه این بیانیه افزود: این کشتی که قصد خروج از تنگه هرمز را داشت تمامی سامانه‌های موقعیت یاب و ناوبری خود را از مبداء حرکت خاموش کرده و بدون توجه به مقررات تنگه هرمز در تلاش برای عبور از مسیر غیر مجاز جنوبی تنگه، دچار این سانحه شد.

روابط عمومی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این بیانیه تاکید کرد: در صورتی که کشتی‌های متردد در محدوده تنگه هرمز و خلیج فارس سامانه‌های ناوبری و شناسایی خود را خاموش کنند، با آنها به شدت و قاطعیت برخورد خواهد شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.