ایران در دریا پاسخ خرابکاری امریکا را خواهد داد

منابع مختلف تایید کرده‌اند که نشانه‌هایی از آمادگی آمریکا برای ایجاد مانع در حرکت کشتی‌های تجاری ایران به بهانه تحریم‌ها مشاهده شده است.

به گزارش سی نیوز به نقل از بازار، پس از بازی رسانه‌ای و سیاسی اروپایی‌ها که در امتداد سیاست فشار بر ایران اجرا شد، طرف امریکایی به نظر می‌رسد می‌خواهد دست به شیطنت‌هایی در حوزه دریا علیه کشتی‌های ایرانی، به ویژه نفتکش‌ها بزند. منابع مختلف تایید کرده‌اند که نشانه‌هایی از آمادگی آمریکا برای ایجاد مانع در حرکت کشتی‌های تجاری ایران به بهانه تحریم‌ها مشاهده شده است.

این منابع به المیادین گفتند: پاسخ به هرگونه اقدام آمریکا در این زمینه سریع و قاطع خواهد بود؛ نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران و ارتش قادر به خنثی کردن هرگونه تهدیدی برای امنیت دریایی در کل خلیج فارس و دریای عمان هستند.

منابع مذکور تاکید کردند: هرگونه اقدامی علیه کشتی‌های تجاری و غیرنظامی ایران با واکنش فوری ناوگان بزرگ دریایی و پایگاه‌های موشکی ما که در امتداد خط ساحلی جنوبی کشور مستقر هستند، مواجه خواهد شد. (به نظر می‌رسد که بازدید اخیر رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده کل سپاه از توانمندی‌های نیروی دریایی ارتش و سپاه در جنوب در همین راستا باشد.)

منابع به المیادین تصریح کردند: به کشورهای منطقه اطلاع داده شده است که هرگونه همکاری با ایالات متحده در هدف قرار دادن کشتی‌های تجاری ایران یا ایجاد مانع در حرکت آنها بدون پاسخ متناسب نخواهد ماند. در سال‌های گذشته نیز برخی تلاش‌ها از طرف امریکا و برخی کشورهای اروپایی علیه ناوگان کشتی‌رانی کشورمان با پاسخ قاطع و سریع مواجه شده بود.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.