شرکت ژاپنی ONE، بندر ام‌القصر عراق را به شبکه جهانی وصل کرد

سی نیوز-سرویس بین الملل- شرکت کشتیرانی ژاپنی Ocean Network Express (ONE) در راستای توسعه شبکه خدمات خود، دو سرویس بین‌المللی جدید را راه‌اندازی می‌کند که شامل اتصال بنادر هند به بندر ام‌القصر عراق و مسیر اسپانیا–پرتغال–مراکش است. این اقدام بخشی از استراتژی ONE برای تقویت پوشش در کریدورهای کلیدی تجاری و تسهیل جریان کالا در مسیرهای بین‌المللی محسوب می‌شود.

سرویس India–Gulf Service 2 (IG2)
سرویس IG2 از ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۵ آغاز می‌شود و مسیر آن شامل بنادر موندرا، ناواشیوا، جبل علی و ام‌القصر عراق خواهد بود. این سرویس جدید امکان ترانزیت پیش‌بینی‌پذیرتر کالا به عراق را فراهم می‌کند و موقعیت ONE را در کریدور تجاری هند–خلیج فارس تقویت می‌کند. با راه‌اندازی این سرویس، جریان‌های حمل کالا به عراق بهبود یافته و پوشش فعلی سرویس‌های ONE در خلیج فارس تکمیل خواهد شد.

سرویس اسپانیا–پرتغال–مراکش (SPM)
همزمان، ONE سرویس جدیدی را از ۱۶ اکتبر ۲۰۲۵ از بندر والنسیا اسپانیا تا کازابلانکا مراکش آغاز خواهد کرد. این سرویس به صورت دو هفته یک‌بار انجام می‌شود و مسیر آن شامل بنادر والنسیا، لیسبون و کازابلانکا است. سرویس SPM با هدف تقویت پیوندهای تجاری میان اسپانیا، پرتغال و مراکش و افزایش دسترسی به شبکه جهانی حمل‌ونقل طراحی شده است. هاب حمل‌ونقل والنسیا نقش کلیدی در اتصال این مسیرها به شبکه بین‌المللی دارد.

چشم‌انداز و اهمیت استراتژیک
این دو سرویس جدید نشان‌دهنده تلاش ONE برای گسترش خدمات چندوجهی و ارتقای توان لجستیک داخلی و بین‌المللی است. به ویژه مسیر هند–عراق به عنوان یکی از کریدورهای مهم خاورمیانه، می‌تواند جریان تجاری کالا را به شکل قابل توجهی بهبود بخشد و مسیر اسپانیا–مراکش نیز تجارت میان اروپا و شمال آفریقا را تسهیل می‌کند.

پیش از این، شرکت‌های کشتیرانی HMM، یانگ مینگ و ONE از بازسازی هماهنگ سرویس‌های آسیا–مدیترانه، اقیانوس آرام و خاورمیانه خبر داده بودند که نشان‌دهنده روند توسعه شبکه خدمات حمل‌ونقل کانتینری در سطح جهانی است.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.