دریا فرصتی برای شکوفایی اقتصاد گردشگری در گیلان است

استاندار گیلان، دریا را فرصتی برای شکوفایی گردشگری استان و کشور دانست و افزود: استان‌های شمالی کشور باید از موهبت دریا به بهترین نحو برای رونق اقتصادی بهره گیرند و فرصت بهره‌مندی از موهبت دریا را در تمامی نقاط ساحل برای گردشگران داخلی و خارجی فراهم کنند.

به‌گزارش میراث‌آریا، هادی حق‌شناس روز شنبه ۲۵ مردادماه در جلسه ساماندهی سواحل استان با اشاره به وظایفی که وزارت ورزش و جوانان در ساماندهی سواحل برعهده دارد، گفت: هم اینک تامین حقوق و مزایای ناجیان غریق بر عهده وزارت کشور، آموزش ناجیان غریق برعهده منطقه آزاد انزلی، تامین امنیت برعهده نیروی انتظامی و ارائه خدمات برعهده هلال احمر است؛ لذا وزارت ورزش و جوانان بویژه هیات نجات غریق باید به طور جدی در این حوزه ورود کرده و به مسئولیتی که در این حوزه دارد عمل کند.

استاندار گیلان با بیان اینکه هیئت نجات غریق برای ناجیان غریق ایجاد انگیزه کند، تصریح کرد: هم اینک در بیش از ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی گیلان وضعیت ۲۲ طرح و ۱۸ شناگاه مناسب نیست و امکان سنجی سواحل نشان می‌دهد مردم ایران و گیلان تمایل به استفاده از طرح سالمسازی دریا در منطقه آزاد انزلی دارند.

او علت این امر را مسئولیت‌پذیری سازمان منطقه آزاد انزلی عنوان کرد و افزود: این سازمان مسئولیت حفظ و حراست از جان شهروندانی که از این طرح‌ها استفاده می‌کنند را برعهده گرفته است درحالی که این مسئولیت برعهده تمام دستگاه‌های متولی ساماندهی سواحل است.

حق‌شناس تصریح کرد: باید از ظرفیت دریا برای جذب گردشگر استفاده کرد و امکانات لازم را در کنار دریا برای استفاده مردم فراهم کرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه هرسازه‌ای که توسط بسیج سازندگی احداث می‌شود متعلق به دولت است، گفت: می‌توان در حریم ۶۰ متری سواحل با ایجاد سازه‌های سبک و موقت خدمات لازم را به مسافران ارائه داد تا مردم از کل نوار ساحلی استان گیلان به درستی استفاده کنند.

او ادامه داد: نباید سواحل را برای استفاده یک بخش اختصاصی کرد و تنها در اختیار فرمانداران و بخشداران و شهرداران قرار داد باید این فضا را برای استفاده در اختیار بخش خصوصی قرار داد و دولت تنها نقش نظارتی در این حوزه داشته باشد.

حق‌شناس تاکید کرد: ما موظف به پرداخت حقوق به موقع ناجیان غریق و تجهیز آنان به امکانات مناسب هستیم تا بتوانیم از جان مسافران استان حفاظت کنیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.