توسعه زیرساخت‌های برق جزایر هرمزگان؛ اجرای کابل دریایی به جزیره هنگام در دستور کار است

حمید ساعدپناه روز شنبه در نشست بررسی چگونگی تامین و توسعه برق جزایر هرمزگان اظهار کرد: اجرای کابل دریایی ۲ هزار و ۸۰۰ متری برای جزیره هنگام به‌منظور انتقال برق، یک طرح مهم است که هدف آن تامین برق پایدار و مطمئن و فراهم کردن توسعه اقتصادی و رفاه بیشتر ساکنان این جزیره است.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌، زیرساخت‌های حیاتی جزیره هنگام را با تامین و توزیع بهینه برق تقویت می‌کند، بیان کرد: این طرح شامل اجرای‌ کابل برق از خشکی به جزیره هنگام در زیر دریا است که با این کار، امکان استفاده از شبکه برق سراسری برای تامین برق پایدارتر فراهم می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین دراین نشست بر لزوم شتاب بخشی در اجرای طرح‌های تامین و توزیع برق جزایر بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، هنگام و لارک تاکید کرد.

ساعد پناه ادامه داد: تامین وتوسعه برق برای جزایر هرمزگان از اهمیت حیاتی برای توسعه اقتصادی این استان برخوردار است؛ برق به‌عنوان یک زیرساخت اساسی، نقش کلیدی در بهبود کیفیت زندگی ساکنان، توسعه فعالیت‌های تجاری و صنعتی، جذب سرمایه‌گذاری و در نهایت ارتقای سطح کلی توسعه اقتصادی جزایر ایفا می‌کند.

وی یادآور شد: پیک بار برق در جزیره بوموسی ۶ هزار و ۵۰۰، تنب بزرگ ۲ هزار و ۵۰۰ کیلووات، تنب کوچک و فارور ۴۳۰کیلوات، لارک هزار و ۵۰۰ کیلووات و جزیره هنگام هزار و ۸۰۰ کیلووات است.

جزایر هرمزگان به دلیل جاذبه‌های طبیعی و گردشگری خود، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری دارد و در واقع برق‌رسانی مناسب، امکان توسعه زیرساخت‌های گردشگری و ارائه خدمات بهتر به گردشگران را فراهم و به رونق این صنعت در جزایر کمک می‌کند.

جزایر سه‌گانه بوموسی، تُنب بزرگ و تُنب کوچک از دوران باستان که مرز‌های ایران برای جهانیان شناخته شد، دارای پیشینه تاریخی و حقوقی در دریای پارس بوده‌اند و نه تنها جزیی از خاک این سرزمین بلکه با جزیره‌های قشم، لارک، هرمز و هنگام زنجیر دفاعی ایران را پدیده آورده و در امنیت خلیج‌فارس نقش اساسی و حائز اهمیت داشته‌اند.

منبع ایرنا

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.