برنامه‌ریزی دولت برای تجارت و ترانزیت ۴۰ میلیون تن کالا به روسیه

نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از برنامه‌ریزی دولت برای تجارت و ترانزیت ۴۰ میلیون تن کالا به روسیه در دولت چهاردهم خبر داد.

به گزارش سی نیوز به نقل از خبرآنلاین ، علی عبدالعلی زاده نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با همراهی استاندار مازندران و سرپرست فرمانداری بهشهر از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بازدید کرد و در جریان روند توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفت. ‎

در این بازدید که استاندار مازندران، سرپرست فرمانداری بهشهر و برخی مقامات محلی عبدالعلی زاده را همراهی می کردند، وضعیت ساخت و تکمیل پروژه اسکله رو رو ریلی، توسعه پروژه‌های زیر ساختی و عمرانی، روند سرمایه‌گذاری‌های انجام شده توسط بخش خصوصی و اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی در تقویت و توسعه تجهیزات تخلیه و بارگیری مورد بازدید قرار گرفت.

در این بازدید، محمدعلی موسی پور گرجی، مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد با تشریح اقدامات زیرساختی انجام شده در سالجاری در حوزه‌های مختلف، آماری از عملکرد تخلیه و بارگیری به نماینده رئیس جمهور ارائه کرد و گفت: در حال حاضر سهم بندر امیرآباد از مجموع تخلیه و بارگیری کالا در بنادر شمال کشور، ۵۸ درصد است.

معاون رئیس جمهور و استاندار مازندران در این روز همچنین از نیروگاه شهید سلیمی نکا، شرکت کشتی سازی ایران – صدرا و پایانه نفتی شمال بازدید کردند.

علی عبدالعلی زاده در حاشیه بازدید از این بندر استراتژیک گفت: با عنایت به قراردادی که اخیرا در سفر ریاست جمهور به روسیه بین دو کشور منعقد شده است مقرر شد با تقویت مسیر ترانزیتی شمال – جنوب، تجارت و ترانزیت کالا از اقیانوس هند و خلیج فارس به کشور روسیه از طریق ایران صورت پذیرد و طبق توافق انجام شده، حجم این مبادلات به ۴۰ میلیون تن خواهد رسید.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در راستای توسعه اقتصاد دریامحور و تاکید دولت بر استفاده از این موهبت الهی و برابر ماموریتی که به اینجانب محول شده است، تصمیم بر این شد که با اراده علمی و عملی این دستور را دنبال کنیم و با توجه به ارتباط تنگاتنگ بین دولت‌های ایران و روسیه و توافقات انجام شده تا سقف ۴۰ میلیون تن کالا بین دو کشور از طریق واردات، صادرات و یا ترانزیت مبادله شود و این مراودات نیاز به تقویت و توسعه زیر ساخت‌ها داشته است.

عبدالعلی زاده تاکید کرد: با توجه به فرصت‌هایی که ایجاد خواهد کرد برای مردم سواحل جنوب و شمال کشور و در پهنه سرزمین اصلی ایران اشتغالزایی مناسبی به وجود خواهد آورد و درآمد ارزی خوبی  نصیب کشور خواهد شد و با تحقق این تجارت، مسلما کشورهای حوزه سی آی اس نیز مصمم خواهند شد از امتیازات و مزایای خوب این مسیر در زمینه تجارت کالا استفاده کنند.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است، اما بازتاب و پینگ باز است.