توسعه اقتصاد دریا به کمک ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و فناور
تفاهمنامه همکاری میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک علم و فناوری صدرا با محوریت توسعه فناوریهای صنایع دریایی در ۸ حوزه تخصصی با حضور روسای دو پارک در این شهرک امضا شد.
به گزارش سی نیوز به نقل از ایسنا ، سیستمهای رباتیک زیر آب کابلی و هوشمند (manpulator,ROV,AUV)، حوزه هدایت و کنترل، حوزه سازه و مخازن و ملحقات سازمانی، تامین تجهیزات و ارائه خدمات آزمایشگاهی، حوزه برق و ناوبری، همکاری در زمینه حوزه ساخت زیردریایی تفریحی، سیستمهای مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی و حوزه هیدرودینامیک از جمله حوزههای تخصصی همکاری بر اساس تفاهمنامه همکاری میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک علم و فناوری صدرا محسوب میشوند.
مظفر والی، رئیس پارک علم و فناوری صدرا، در حاشیه امضای این تفاهمنامه و بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار کرد: بخش قابل توجهی از فعالیتهای فناورانه شهرک با نیازهای صنعت دریایی همپوشانی دارد. صنعت دریایی یکی از صنایع پیشرو در دنیا و کشور محسوب میشود و به همین دلیل میتوان با استفاده از ظرفیتهای طرفین برای توسعه و تجاریسازی فناوریهای آینده استفاده کرد.
وی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه دارد و میتواند در موضوعات مختلفی همکاری داشته باشد. ما به دنبال تقویت تعاملات و ایجاد همکاریهای عمیق با هدف توسعه زنجیره ارزش در حوزه صنعت دریایی و بومی سازی نیازهای این صنعت هستیم که میتواند برای کشور به ویژه در حوزه قطع وابستگی و ارزبری فرصتهای زیادی به وجود آورد.
رئیس پارک علم و فناوری صدرا ادامه داد: ظرفیت شهرک برای تقویت زنجیره طراحی، تولید و پشتیبانی صنعت دریایی افق روشنی را پیش روی ما قرار داده است. به همین دلیل تلاش خواهیم کرد تا ضمن سرمایهگذاری و تجاریسازی فناوریهای مرتبط با صنعت دریایی از طریق شرکتهای دانشبنیان و فناور، برای توسعه اقتصاد دانشبنیان و تولید ثروت برای کشور گام برداریم.
والی درباره تسهیلات پارک علم و فناوری صدرا برای شرکتها نیز خاطرنشان کرد: نیاز بیشتر شرکتها امروز به واگذاری کارهای دست اول، مهم و اساسی صنعت مربوط میشود. اگر بتوانیم نیازها را به جای رویکرد خرید و تأمین از خارج کشور به سمت شرکتهای دانشبنیان و فناور هدایت کنیم، میتوانیم به رشد این شرکتها و توسعه فناوری در کشور کمک کنیم. البته اعطای گرنت و پرداخت کمکهای مالی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از پارکهای بزرگ، مهم و پیشرو کشور محسوب میشود، اظهار کرد: توان مدیریتی این مجموعه قابل تحسین است و شرکتهای حرفهای با دانش و مهارت عمیق در آن حضور دارند که نکته بسیار مهمی است. زیرساختهای آزمایشگاهی خوبی نیز در آن وجود دارد. به علاوه شهرک نسبت به بعضی از پارکهای دیگر رویکرد حل مسئله صنعت و تحقق پارکهای فناوری نسل سوم را در دستور کار خود قرار داده که برای حل نیازهای واقعی صنعت بسیار مهم است. تعاملات سازنده و مناسب با صنعت نیز رویکرد خوب دیگری محسوب میشود که در آن نیاز دارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شایان ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون بهعنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. امروز بیش از ۷۶۰ شرکت دانشبنیان و فناور در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.
نظرات بسته شده است.