لزوم پیوند اقتصاد دریا با زندگی مردم/ توسعه زیرساختهای دریایی اولویت تجارت ایران
به گزارش سی نیوز به نقل از ایسنا ، استاندار گیلان با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای دریایی و لزوم پیوند اقتصاد دریا با زندگی مردم، گفت: ۹۰ درصد تجارت کشور از طریق حملونقل دریایی انجام میشود و توسعه نرمافزاری و سختافزاری بنادر میتواند آیندهای مطمئنتر برای تجارت دریایی ایران رقم بزند.
هادی حق شناس در مراسم گرامیداشت روز ملی حمل و نقل و انعقاد قرادادهای سرمایهگذاری بخش خصوصی در بنادر کشور اظهار کرد: جذب ۹۰ همت سرمایهگذاری بخش خصوصی که ۲۵ درصد بودجه عمرانی کشور در سالجاری است، نشاندهنده اهمیت و ارزش اقدام سازمان بنادر در به کارگیری توان و سرمایه بخش خصوصی در سواحل و بنادر تجاری است.
استاندار گیلان با بیان اینکه راز توسعه پایدار کشور داشتن راه است، افزود: ۹۰ درصد تجارت کشور از طریق حمل ونقل دریایی انجام میشود که حاکی از اهمیت بیش از پیش توسعه زیرساختهای دریایی کشور است.
حق شناس با اشاره به کاهش ۳۰ سانتی سطح آب دریای خزر طی سه سال گذشته، تاکید کرد: کاهش تراز آب دریای خزر مبین افزایش عملیات لایروبی در بنادر شمالی ایران است.
وی با بیان اینکه به موازات توسعه سختافزاری باید به توسعه نرمافزاری در بنادر نیز توجه کنیم، خاطرنشان کرد: در توسعه و تجهیز علاوهبر توسعه سختافزاری باید نگاه تازه و نو در حوزههای آیتی و هایتک و بخش منابع انسانی متخصص دریایی داشته باشیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان بنادرودریانوردی، استاندار گیلان با بیان اینکه توسعه نرمافزاری در بنادر موجب آینده مطمئنتری برای تجارت دریایی کشور خواهد شد، اظهار کرد: ایجاد دانشکدههای دریایی در استانهای ساحلی از طریق تعامل با دانشگاههای مادر مانند دانشگاه تهران، یکی از راههای توسعه نرمافزاری و تربیت دریانورد متخصص است.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد دریا را باید به زندگی مردم پیوند بزنیم، خاطر نشان کرد: از رویکردهای جدی سازمان بنادر و دریانوردی در دریای خزر، باید حمایت از توسعه گردشگری و مسافرت های دریایی باشد.
استاندار گیلان با بیان اینکه توسعه زیرساختهای دریایی و بندری با توجه به ضرورت پیوند اقتصاد دریا به زندگی مردم الزامی است، تاکید کرد: سازمان بنادر و دریانوردی طی سالهای گذشته در جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی برای توسعه بنادر و پسکرانههای بندری بسیار موفق و کارآمد عمل کرده است.
نظرات بسته شده است.