مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم از افزایش ۱۵ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر این جزیره در سه ماه نخست امسال خبر داد.
به گزارش سی نیوز، به نقل از ایرنا علی اشتری افزود: از ابتدای امسال تا پایان خرداد ماه، ۲ میلیون و سیصد هزار تُن انواع کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر قشم تخلیه و بارگیری شد.
وی ادامه داد: در این مدت نزدیک پنچ میلیون نفر – سفر در بنادر قشم به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشته است.
رییس کمیته حمل و نقل دریایی شهرستان قشم توضیح داد: در مدت یادشده عملیات کانتینری در این بنادر نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد افزایش یافته است.
اشتری تخلیه و بارگیری یکهزار و ۱۲۵ TEU کانتینر (هر تی ای یو معادل یک کانتینر بیست فوت) را از دیگر فعالیت های بنادر قشم در سه ماهه نخست سال جاری اعلام کرد.
وی گفت: شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم افزود: ۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت میکنند.
وی اعلام کرد: سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بینالمللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.
جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگ ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است.
از سوی دیگر، ویژگی های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می شود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیت های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک های انرژی است.
بازنشر خبر: سی نیوز
منبع: https://www.isna.ir/news/85155526
لینک کوتاه: https://seanews.ir/49131
نظرات بسته شده است.