افزایش ترانزیت کالا از مسیر دریای خزر

روسیه بذرپاش وزیر راه و شهرسازی کشورمان و دستیار ویژه رییس جمهور روسیه در راس هیأت های دو کشور بر توسعه همکاری ها در بخش هوایی، دریایی، ریلی و جاده ای و «حمل و نقل چند وجهی» و استفاده از ظرفیت ترانزیت کالا از مسیر دریایی خزر تأکید کردند.

به گزارش سی نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در دیدار و مذاکره با ایگور لویتین دستیار ویژه رییس جمهور روسیه توسعه همکاری های حمل ونقلی بین دو کشور را موجب کسب منافع توسط دو طرف دانست و گفت: اگرچه تاریخ تجارت دریایی بین بنادر دو کشور سابقه بسیار طولانی دارد، اما استفاده از ظرفیت بنادر فعال دو کشور در دریای خزر در همکاری های جدید می تواند مد نظر باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزبانی ایران از اولین کشتی باری رورو روسیه پس از ۲۱ سال در بندر نوشهر، این ترددها را گام بزرگی در تجارت دریایی بین ایران و روسیه برشمرد و بیان کرد: قراردادهای ایران و روسیه برای کشتی سازی در دریای خزر حائز اهمیت است و توسعه «حمل و نقل چند وجهی» با ورود اولین محموله ترانزیتی روسیه در سال گذشته از مسیر کریدور بین المللی شمال – جنوب می تواند نوید بخش همکاری های حمل ونقلی موثرتری باشد.

بذرپاش اظهار داشت: گسترش ظرفیت ترانزیتی مسیر دریایی از طریق کریدورهای دریای خزر از جمله کریدورهای شرق و غرب دریای خزر می‌تواند بر کاهش ترافیک زمینی سنگین قفقاز نیز موثر باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به همکاری‌های دو کشور در صنایع هوایی، خواستار توسعه همکاری ها در حوزه حمل ونقل هوایی بین ایران و روسیه شد.

وی ادامه داد: با تکمیل ۳۵ کیلومتر از مسیر ریلی رشت تا بندر کاسپین که یک بندر دریایی واقع در منطقه آزاد تجاری-صنعتی انزلی است، شبکه ریلی، بندر انزلی و بندر کاسپین را به بنادر جنوبی ایران در خلیج فارس به ویژه بندرعباس متصل می‌کند که تحول مهمی در حمل و نقل چندوجهی با بنادر روسیه در شمال دریای خزر خواهد بود.

در این دیدار ایگور لویتین دستیار ویژه رییس جمهور روسیه به بیان جمع بندی جلسات کارشناسی و بازدید صورت گرفته توسط هیئت روس از مسیر ریلی رشت -آستارا پرداخت و خواستار توسعه همکاری‌های حمل ونقلی در تمام شقوق شد.

 

بازنشر خبر: سی نیوز

منبع: news.mrud.ir/news/131329

لینک کوتاه: https://seanews.ir/46027

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.