افزایش حمایت از صنایع کشتیسازی
سعید جعفری در بوشهر گفت: پس از تأکید رئیس جمهور بر تخصیص منابع به بخش کشتی سازی در سفر به بوشهر، حمایت ها از این صنعت در استان و کشور افزایش خواهد یافت.
حمایت از صنایع کشتی سازی افزایش می یابد.
به گزارش سی نیوز به نقل از تین نیوز، رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور و مدیرکل دفتر ریلی و صنایع دریایی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از دو کارخانه کشتی سازی صنایع دریایی ایران (صدرا) و مؤسسه دریایی شهید محلاتی بندر بوشهرگفت: به شرکت های فعال و توانمند کشتی سازی ایران این نوید را می دهیم که طرح های جایگزینی شناور های استیجاری خدماتی نفتی برای آنان خواهیم داشت که بسته به توانمندی شرکت ها از تک تک آن ها در بوشهر و دیگر جا های کشور استفاده خواهیم کرد.
سعید جعفری افزود: پیرو سفر دولت به استان بوشهر و تصویب تخصیص منابع به بخش کشتی سازی، این موضوع در حال پیگری است که پس از قطعی شدن منابع، برای متقاضیان بهره برداری از شناور های جایگزین استیجاری خدمات نفتی، فراخوان می دهیم تا با آورده ای که دارند ساخت این شناور ها را آغاز کنند تا در حوزه خلیج فارس از شناور های ساخت و ملکی ایران استفاده شود.
او اضافه کرد: این فراخوان کشوری و برای صنایع کشتی سازی در کشور است، که با توجه به حوزه فعالیت استان بوشهر در بخش دریایی، این استان در این فعالیت سرآمد خواهد بود.
دبیر شورای عالی صنایع دریایی کشور درباره نیاز کشتی سازان به فلز ها هم گفت: برای تأمین مواد اولیه فلزی، در بخش ورق های فولادی مدتی است که در بورس ثبت سفارش آزاد شده و شرکت ها می توانند بدون محدودیت این کار را انجام دهند و تمامی نیاز های خود را از بورس خریداری کنند؛ اما اگر در کشور موانعی پیش بیاید و برای مواد اولیه مشکل ایجاد شود، وزارت صمت می تواند کمک کند که شرکت ها به اندازه نیاز ها و طرح هایی که دارند بتوانند از ورق های فولادی و ملزومات مورد نیاز خود که تولید داخل است استفاده کنند.
مدیرکل دفتر ریلی و صنایع دریایی وزارت صنعت، معدن و تجارت درباره ساخت موتور های دریایی نیز خاطرنشان کرد: چندین شرکت برای تولید موتور هایی دریایی بنزینی برون نصب و همچنین دیزلی دورن شناور ها اقداماتی را آغاز کرده اند که برای برخی از قدرت های موتوری تولید دخل را داریم، اما برای همه نیاز ها موتور تولید داخل نداریم که برخی شرکت های موتورسازی کشور در حال ساخت موتور های سنگین دریایی هستند و پیش بینی می شود که تا سال آینده دو تایپ دیگر به موتور های ساخت داخل افزوده شود.
همچنین مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر هم گفت: در استان بوشهر ۲۴ واحد صنعتی در زمینه ساخت شناور فعال هستند که برای ادامه کار و گسترش نیازمند حمایت هستند.
مهدی صفوی افزود: در نشست دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور و مدیرکل دفتر ریلی و صنایع دریایی وزارت صنعت، معدن و تجارت با صاحبان و فعالان بخش کشتی سازی استان بوشهر، چالش ها بحث و بررسی می شود تا مشکلات در تأمین مالی، مواد اولیه، بازار و سفارش ها پیگیری شود.
نظرات بسته شده است.