گردشگری دریایی اولویت مهم دولت است
وزیر میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در خرداد ماه امسال طی بازدید از طرح های گردشگری نیمه تمام غرب مازندران اعلام کرده بود: یکی از اولویتهای مهم دولت جهادی سیزدهم پس از آزادسازی سواحل دریای خزر، بسترسازی برای رونق گردشگری دریایی در شمال کشور از جمله استان مازندران است.
به گفته عزت الله ضرغامی، آزاد سازی سواحل یکی از اقدامات موفق دولت سیزدهم بوده است ، چرا که در کنار آن زمینه برای ایجاد و توسعه امکانات تفریحی، گردشگری و خدماتی در سواحل مازندران مهیا می شود که یکی از آن ها گردشگری دریایی است.
ضرغامی پیش از این در جمع نمایندگان استان های شمالی در مجلس شورای اسلامی هم مطرح کرده بود که حدود ۴۰۰ کیلومتر ساحل در شمال و ۱۱۰۰ کیلومتر در جنوب داریم که با جزایر آن به ۲۴۰۰ کیلومتر میرسد، با وجود این ظرفیتهای گردشگری دریایی ما صفر است.
وی تاکید داشت: برای ساحلسازی، ساخت اسکلهها و بهرهبرداری از این ظرفیتها برنامه جدی دارم. در حال شناسایی ظرفیتهای وزارتخانه هستم و همچنین این موضوع را با صنوف پیگیرم که بخش خصوصی به این عرصه ورود جدی کند. برای خرید کشتیهای گردشگری از کشورهای منطقه و بهرهبرداری از ظرفیت تفریحی آنها بهصورت جدی ورود خواهم کرد.
حدوده ساحلی رامسر تا فرح آباد به طول حدود ۳۰۰ کیلومتر به لحاظ فعالیت های دریایی گردشگری تحت نظارت اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر است و بقیه آب های ساحلی استان را هم اداره کل بنادر و دریانوردی امیرآباد بر عهده دارد.
استان مازندران به خاطر برخورداری از موقعیت های ممتاز در حوزه گردشگری ، آثار طبیعی و تاریخی در تمامی فصول سال پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر است که طبق نظر سنجی حدود ۹۰ درصد مسافران و گردشگران برای بهره مندی از دریا و جنگل های هیرکانی به خطه شمال و این استان سرسبز روی می آورند.
برابر آمار از اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، طی شش ماه نخست امسال ۸۵ میلیون نفر اقامت در شب در استان ثبت شده است .
در زمان حاضر دریا گردی مسافران و گردشگران در مازندران با شناورهای دریایی مانند جت اسکی و قایق انجام می گیرد و در نوروز امسال دستکم ۲۰ هزار مسافر در دریای خزر محدوده مازندران توسط بیش از ۲ هزار قایق و شناور جابه جا شدند.
نظرات بسته شده است.