قرنطینه‌ها و تورم جهانی صادرات چین را پایین آورد

به گزارش سی نیوز، محدودیت‌های غیر قابل‌پیش‌بینی و سخت‌گیرانه کرونایی و تورم بالا هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان در اروپا و آمریکا را پایین آورده‌ و باعث کاهش صادرات چین شده است.
به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فایننشال تایمز، ضربه خوردن دومین اقتصاد بزرگ دنیا از قرنطینه‌های کرونایی و تضعیف تقاضای جهانی باعث شده روند رشد صادرات این کشور در ماه گذشته میلادی شدیداً کند شود.

صادرات چین در ماه آوریل 3.9 درصد نسبت‌به سال گذشته افزایش داشت. این در حالی است که 15 درصد در ماه قبل‌از آن رشد کرده بود. محدودیت‌های غیر قابل‌پیش‌بینی و سخت‌گیرانه کرونایی و تورم بالا هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان در اروپا و آمریکا را پایین آورده‌است.

جدیدترین نشانه‌های آسیب به اقتصاد چین ضربه دیگری به شی جینپینگ، رئیس‌جمهور این کشور بود که تحت فشار منتقدان به‌خاطر سیاست کرونای صفر خود قرار داشت. آسیب واردشده به تولیدکنندگان این کشور امید برای رسیدن به هدف رشد سالیانه 5.5 درصد را از بین برده‌است.

نخست‌وزیر چین در روز یکشنبه ضمن هشدار درمورد شرایط نامناسب اشتغال در این کشور قول داد تلاش‌های خود برای تثبیت بازار کار را تشدید کند. مردم چین روزبه‌روز نسبت‌به دورنمای اقتصادی کشورشان نگران‌تر می‌شوند.

اقتصاددان‌ها مقصر اصلی کند شدن روند رشد صادرات چین را کمبود نیروی کار و مشکلات به‌وجودآمده در بخش لجستیکی به‌خاطر محدودیت‌های کرونایی می‌دانند.

بیشترین کاهش صادرات به اتحادیه اروپا و آمریکا صورت‌گرفته، یعنی مناطقی که تورم در آنها بر درآمد خانواده‌ها تاثیر گذاشته‌است.

به‌نظر می‌رسد تقاضای جهانی مخصوصاً در بخش الکترونیک به‌شدت کاهش‌یافته است. این بخش باعث بهبود اقتصاد چین از بحران کرونا در اوایل 2020 شده بود.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.