پرداخت 60 درصد مالیات کشور توسط صنایع کوچک و متوسط

 

رئیس اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه توسعه صادرات نیازمند اصلاحات عمیق در اقتصاد و سیاست خارجی کشور است، گفت: ابلاغ مصوبه سران قوا گامی رو به جلو در حوزه تجارت خارجی کشور است.

به گزارش سی نیوز به نقل از خبرگزاری فارس ، جمال رازقی جهرمی در پاسخ به این سوال که آیا در دولت سیزدهم با توجه به تاکیداتی که به حوزه تجارت خارجی کشور می‌شود، می‌توان امیدوار به توسعه صادرات بود، گفت: در دولت فعلی مسائل مطرح شده در حوزه تجارت خارجی کشور فعلا به مرحله اقدام نرسیده و در حد حرف بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی شیراز، افزود: ابلاغ مصوبه سران سه قوه که اخیرا توسط معاون اقتصادی رئیس جمهور ابلاغ شد، گامی رو به جلو در حوزه تجارت خارجی کشور است.

وی با بیان اینکه وزیر صمت در جلسه اخیر خود با صادرکنندگان قول داد که تا پایان سال جاری تمام موانع صادراتی برداشته شود، گفت: رئیس جمهور هم نسبت به حذف موانع تجاری دستور اکید داشته‌اند، لذا فعلا در حوزه تجارت خارجی، منتظر اقدامات دولت هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی شیراز با بیان اینکه حل ریشه‌ای مشکلات تجارت خارجی کشور بستگی به حل مشکلات تولید دارد، گفت: حل مشکلات تولید و صادرات با هم است و مقام معظم رهبری نیز در 11 سال گذشته در نامگذاری‌های سالانه به موضوع تولید تاکید داشته‌اند و امسال نیز شاهد نامگذاری سال با عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از سوی ایشان بودیم

رازقی اظهار داشت: لازمه بی‌نیازی از صدور نفت رونق تولید و رونق صادرات و برای دستیابی به رونق تولید و صادرات باید عزم جدی در همه قوا صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه پشتیبانی از تولید و صادرات نیازمند یک جراحی عمیق در اقتصاد کشور است، افزود: جراحی عمیق در اقتصاد کشور به معنای اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی و … است؛ این در حالی است که 60 درصد مالیات کشور را صنایع کوچک و متوسط کشور می‌پردازند.

رازقی افزود: چتر سازمان مالیاتی کشور گسترش نیافته و لذا فشار دریافت مالیات بر صنایع کوچک و متوسط کشور وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه توسعه صادرات نیازمند اصلاحات عمیق در سیاست خارجی کشور است ، گفت: برای توسعه تجارت باید موضوع روابط با کشورهای مختلف دنیا، موضوع اف ای تی اف، برجام، بورکراسی‌های اداری و سایر موانع حل شود.

عضو اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: در صورتی که این اقدامات انجام شود، به صورت ریشه‌ای کار کرد‌ه‌ایم و بی‌نیاز از صادرات نفت می‌شویم .

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.