تغییرات در سازمان اموال تملیکی و سکوتی که همچنان باقی است

 

با توجه به گذشت سه ماه از حادثه آتش‌سوزی انبارهای سازمان اموال تملیکی استان تهران، ابهامات مربوط به این حادثه از میزان خسارات تا علل آن همچنان باقی است. انتظار می‌رود سرپرست جدید این سازمان نسبت به رفع این ابهامات اقدام کند.

به گزارش سی نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم، روز 14 تیر ماه 1400 بود که انبارهای اموال تملیکی استان تهران دچار آتش‌سوزی شد که در نهایت با حضور سازمان آتش‌نشانی و همکاری ارگان های انتظامی و حفاظتی، زبانه‌های آتش در همان ساعات ابتدا در زیر سقف انبارها فروکش کرد.

یک روز پس از این اتفاق جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در خصوص این آتش‌سوزی گفته بود که در این حادثه نزدیک به شش سوله که هر کدام حدود ششصد متر وسعت داشته‌اند دچار حریقی شده‌اند که شعله‌های آن تا چند‌ده متر زبانه می‌کشیده است.

به گفته او در این حادثه کالاهای موجود در چهار سوله کاملا سوخته است. در آن زمان گفته شد که علت این حادثه می‌تواند به نواقص برق مربوط بوده باشد اما در نهایت علت این حادثه تا به امروز به صورت رسمی اعلام نشده است.

در این انبارها کالاهای متروکه که صاحبان آنها به هر دلیلی در تامین مجوزهای واردات ناتوان بوده و همچنین کالاهای قاچاق نگه داری می‌شد.

10 روز بعد از حادثه مصطفی میرسلیم عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با طرح احتمال عمدی بودن آتش سوزی انبارهای سازمان اموال تملیکی خواستار رسیدگی به این موضوع از سوی مراجع مربوطه شد.

میرسلیم گفته بود، در این آتش سوزی اموال هنگفتی دچار حریق شده از جمله انواع لوازم جانبی و لاستیک خودرو، انواع لوازم برقی از جمله رایانه دستی و گوشی همراه و چاپگر، مقادیر بسیار زیادی دارو و مکمل‌ها و تجهیزات درمانی و پزشکی، مقادیر زیادی از انواع خوراکی و نوشیدنی‌های مختلف، بسیاری از اموال که به عنوان اجناس قاچاق و توقیفی در تملک سازمان بوده تا تعیین تکلیف شود و به فروش برسد.

پس از گذشت ماه‌ها از این اتفاق و با در نظر گرفتن این موضوع که هیچ آماری از خسارات این حادثه به صورت رسمی منتشر نشده است، انتظار می‌رود با روی کار آمادن سرپرست جدید سازمان اموال تملیکی، این سازمان برای شفاف‌سازی ابهامات مربوط به این حادثه اقدام کند.

گفتنی است که پس از این حادثه کارگروهی برای بررسی علل و میزان خسارات آن در سازمان اموال تملیکی تشکیل شد که ریاست آن به عهده ابراهیم مولایی جم که در آن زمان عضو هیات مدیره و معاون حقوقی و فروش اموال غیر منقول بود، قرار داشت. وی اخیرا به عنوان سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی منصوب شد.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.