مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پروژه های زیرساختی بندر شهید بهشتی چابهار با شتاب در حال توسعه است، گفت: در فاز 2 این طرح 86 درصد عملیات استحصال از دریا انجام شده است.
به گزارش سی نیوز و به نقل از روابط عمومی بنادر و دریانوردی، بهروز آقایی بیان کرد: بندر چابهار به عنوان بزرگترین بندر اقیانوسی کشور با موقعیتی منحصر بفرد و برخورداری از زیرساخت های مناسب بندری و تجهیزات پیشرفته قابلیت تبدیل شدن به قطب تجاری منطقه را دارد.
وی ادامه داد: ظرفیت های این بندر استراتژیک باعث شده است سرمایه گذاران زیادی متقاضی سرمایه گذاری در اراضی پسکرانه آن باشند که ایجاد زیرساخت های لازم برای این امر، در دستور کار اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان قرار گرفته است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: در این راستا موج شکن به طول هزار و 470 متر با مصالح سنگی به حجم 1.6 میلیون متر مکعب به منظور ایجاد فاز یک تا پنج این بندر احداث شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: لایروبی و استحصال حوضچه و کانال دسترسی به حجم 15.8 میلیون متر مکعب در جهت راه اندازی فاز یک و دو طرح توسعه بندر شهید بهشتی از دیگر اقداماتی است که در راستای توسعه زیرساخت های این بندر بزرگ اقیانوسی انجام شده است.
وی اذعان کرد: احداث دایک زون 3 به طول 2 هزار و 500 متر با استفاده از مصالح سنگی به حجم 600 هزار متر مکعب در فاز 2 طرح توسعه از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا است.
آقایی اضافه کرد: همچنین با استحصال حدود 38 هکتار اراضی در بندر شهید بهشتی حدود 86 درصد این عملیات در جهت راه اندازی فاز دو انجام شده است.
آقایی با اشاره به پیشرفت ۹۴,۶۸ درصدی فاز نخست طرح توسعه بندر شهید بهشتی، گفت: مطالعات فاز 2 این طرح شامل محوطه سازی، تاسیسات و ساختمان و همچنین گمانه های شناسایی آن در حال انجام است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با وجود ۲ بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری امکان پهلوگیری، تخلیه و بارگیری کشتی های اقیانوس پیما و همچنین رونق ترانزیت و صادرات در جنوب شرق کشور فراهم شده است که با ایجاد دو اسکله جدید در فاز دو طرح توسعه عملیات تخلیه و بارگیری در این بندر استراتژیک با رشد چشمگیری همراه خواهد شد.
نظرات بسته شده است.