ویروس کرونا در صنعت حمل ونقل اختلال ایجاد کرد؛ کاهش 9 درصدی حمل ونقل کانتینری در عرصه جهانی
آلفالاینر در گزارش اخیر خود نوشت که شیوع ویروس کرونا در جهان بر صنعت حمل ونقل دریایی تاثیر منفی داشته است. به طوری که باعث کاهش 9 درصدی حجم حمل ونقل کانتینری شده ا ست.
به گزارش پایگاه خبری سی نیوز، در حال حاضر حجم غیرفعال کانتینری در روزهای اخیر به 2.4 میلیون تی.ای.یو کانتینر رسیده که این آمار، حدود 9 درصد از کل حجم کانتینری جهانی را شامل می شود. این آمار حتی از رکود سال 2009 میلادی که حجم غیرفعال کانتینری به 1.52 میلیون تی.ای.یو رسیده بود نیز بیشتر است.
بنادر لس آنجلس و لانگ بیچ که از فعال ترین بنادر کانتینری آمریکا هستند از لغو 56 سفر دریایی در سه ماهه اول سال میلادی خبر داده اند. بندر اوکلند نیز در ماه های فوریه و مارس با 23 لغو سفر کشتی کانتینری مواجه بوده است و به نظر می رسد این روند تداوم داشته باشد.
فیلیپ سانفیلد، سخنگو و مدیر رسانه ای بندر لس آنجلس در یک مصاحبه اظهار کرد: بعضی از تولیدات به سوی کشورهایی شرق آسیا نظیر تایلند، اندونزی و ویتنام شیفت شده است. برای همین ما به همان نسبت، ورود کانتینر را از سوی کشور چین از دست داده ایم. این تغییر شیفت البته از زمان جنگ تجاری میان آمریکا و چین آغاز شد و حالا هم که ویروس کرونا باعث این اتفاق بوده است.
شیوع ویروس کرونا باعث شده تا حجم عملیات کانتینری در سه بندر مهم آمریکا یعنی لس آنجلس، لانگ بیچ و اوکلند کاهش محسوسی نسبت به دوره مشابه سال گذشته داشته باشد. تنها در بندر لس آنجلس، شیوع ویروس کرونا باعث شده تا حجم عملیات کانتینری در ماه فوریه 25 درصد و در سه ماهه اول سال جاری میلادی 15 درصد کاهش پیدا کند.
از بندر لانگ بیچ هم خبر می رسد که کاهش حجم عملیات کانتینری در ماه فوریه چیزی حدود 6 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده است. البته این کاهش در سه ماهه نخست سال 2020 میلادی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به 12 درصد خواهد رسید.
بسیاری از کارخانه ها در سراسر چین فعالیت های تولیدی خود را آغاز کرده اند. اما به دلیل کمبود نیروی انسانی، سطح تولید خود را همچنان پایین نگه داشته اند. در استان هائوبی که یکی از مراکز اصلی تولیدی چین به شمار می رود، شیوع ویروس کرونا بر میزان تولید نیز تاثیر منفی داشته و به نظر می رسد شرایط کارخانه های آن تا روز 11مارس به حالت عادی گذشته باز نگردد.
آلفالاینر در گزارش اخیر خود نوشته که بازگشایی کارخانه ها در چین می تواند تقاضا را به تدریج به بازار بازگرداند. اما انتظار می رود که عادی سازی و بهبود حجم محموله چند هفته طول بکشد.
همزمان با تلاش جهانی برای جلوگیری از انتشار و شیوع COVID-19، فعالان صنعت حمل ونقل اقیانوسی هفته آینده در کنفرانس تی.پی.ام در لانگ بیچ کالیفرنیا دور هم جمع می شود. در وبسایت این رویداد دریایی نیز آگاهی بخشی برای جلوگیری از راه های شیوع این بیماری اطلاع رسانی شده است.
نظرات بسته شده است.