رئیس کمیسیون کسب و کارهاى دانش بنیان اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورزى ایران با تاکید بر اینکه پتانسیل فراوانى به منظور استفاده از فناورى در حوزه خدمات بندرى و دریایى وجود دارد، گفت: باید مسیر براى شرکت هاى دانش بنیان به منظور فعالیت هاى فناورانه و نوآورانه در این حوزه هموار شود.
افشین کلاهى در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانى سازمان بنادر و دریانوردى، در خصوص استفاده از فناورى هاى نوین و فعالیت هاى نوآورانه در حوزه خدمات بندرى و دریایى، اظهار کرد: در کنار توجه جدى به جوانان و شرکت هاى نوپا به منظور استفاده از ظرفیت هاى فناورانه در حوزه خدمات بندرى و دریایى نباید از تجربه شرکت هاى با تجربه و قدیمى در بخش خدمات بندرى و دریایى مغفول ماند چرا که در صورت حمایت جاى کار فراوانى براى فعالان بخش خصوصى وجود دارد.
وى با اشاره به اینکه در ایران چندین شرکت وجود دارند که در حوزه بندرى و دریایى خدمات ارائه مى کنند، خاطرنشان کرد: اینکه بگوییم صرفا استارتاپ ها شرکت هاى نوپایی هستند که خدمات ارائه مى کنند درست نیست و باید از چنین نگاهى فاصله بگیریم، چراکه عبارت درست در این بخش استفاده از نوآورى و فناورى است حال چه یک شرکت نوپا و چه از سابقه چندین ساله برخوردار باشد.
رئیس کمیسیون کسب و کارهاى دانش بنیان اتاق بازرگانى، صنایع، معادن و کشاورزى ایران با تاکید بر اینکه در حوزه خدمات بندرى و دریایى به اندازه کافى از ظرفیت فناورى و استارتاپ ها بهره نبرده ایم، عنوان کرد: در کشورهاى توسعه یافته دنیا به سمت فعالیت استارتاپ ها در حوزه خدمات بندرى و دریایى حرکت کرده اند و کلیه فرایند هاى صورت گرفته مکانیزه است.
کلاهى ادامه داد: به طور حتم اگر از سوى سازمان هاى مختلف به بخش خصوصى فرصت داده شود این توانایى وجود دارد که در حوزه خدمات نیازسنجى هاى لازم صورت گیرد و خدمات نوآورانه و جدید ارائه شود.
وى با اشاره به اینکه در سیستم هاى گمرکى، انباردارى، ردیابى کالا، کنترل شناورها، تخلیه و بارگیرى و…امکان فعالیت استارتاپ ها و ارائه خدمات نوآورانه وجود دارد، اظهار کرد: باید نوع نگاه به فعالیت استارتاپ ها و نحوه حمایت ها در این حوزه تغییر کند و با توجه به پتانسیلى که بخش خدمات بندرى و دریایى دارد به طور قطع شاهد فعالیت مناسب استارتاپ ها خواهیم بود.
نظرات بسته شده است.