دریادار خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش: طی یک سال گذشته ۱۳ ناوگروه به منطقه اعزام کرده ایم

 

خانزادی گفت: بنا نداریم ناوگروه به جبل‌الطارق برای اسکورتگریس‌۱ اعزام کنیم اما هر زمان که حکومت جمهوری اسلامی چنین درخواستی داشته باشد، نیروی دریایی ارتش آمادگی دارد تا به این منطقه ناوگروه اعزام کند.

به گزارش پایگاه خبری سی نیوز، حسن خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم گرامیداشت روز دریانورد و روز جهانیدریانوردی با بیان اینکه ملتی که در آن شهادت ارزشمند است، هیچ هراسی از دشمن ندارد گفت: تجارت دریاییروز به روز در حال پیشرفت است و بخش‌های زیادی که از آن به عنوان دارایی نام می‌بریم تغییر کرده و فناوری در آن حرف نخست را می‌زند.

او ادامه داد: توسعه فناوری در کشتی‌ها، تأثیر بالایی در این صنعت گذاشته و پیشرفت‌هایی که در این حوزه داشته‌ایم را معنی‌دار تر و پیچیده‌تر کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه آزادی کشتیهپی‌نس از بندر جده عربستان پس از مدت طولانی و مشکلات بسیار زیاد صورت گرفت، گفت: این کشتی روز گذشته با اسکورت نیروی دریایی ارتش که به کمک شرکت ملی نفتکش آمده بود وارد آب‌های سرزمینی شد.

خانزادی گفت: علت اسکورت هپی‌نس ترس از دزدان دریایی نبود بلکه وجود و استقرار نیرو‌های نظامی آمریکا و انگلیس و ترس از تعرض به آن‌ها باعث شد که تا ورود به آب‌های سرزمینی اسکورت شوند.

او اظهار کرد: در سال‌های گذشته به طور متوسط ۶ ناو گروه در هر سال اعزام می‌شدند، ضمن آن که شرایط اعزام‌های آن‌ها طی یک سال اخیر تغییر کرده و ما در شرایط و آمادگی کامل هستیم.

دریادار خانزادی تصریح کرد: طی یک سال گذشته ۱۳ ناوگروه به منطقه اعزام کرده ایم در حالی که در سالهای گذشته به طور متوسط ۶ ناوگروه در هر سال اعزام می شد. ضمن اینکه شرایط اعزام های یک سال اخیر فرق کرده و به صورت شرایط رزمی و با آمادگی کامل بوده است. بیش از ۵۰۰ روز دریانوردی در ۳۰۰ مایلی نوار ساحلی کشور داشته ایم و این موضوع قابل تعمیم به نیروی دریایی سپاه که در تنگه هرمز و خلیج فارس مستقر است، خواهد بود.

او بیان کرد: در کنار تلاش شبانه روزی ناوگروه ها، تعدادی از نیروهای دریایی ارتش، گشت دریایی شبانه روزی داشتند که به اینها نیروهای اطلاعاتی و موشکی را نیز باید اضافه کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه هر لحظه از وضع دشمن آگاه بودیم، گفت: این آمادگی کامل آنها را وادار کرد که یک دور ایستایی در منطقه نسبت به آب های ایران داشته باشند. البته امکان فرار نخواهند داشت و دوره بزن در رو پایان یافته است.

امیر دریادار خانزادی به فعالیت کارخانجات نیروی دریایی ارتش و آماده سازی شناورها اشاره و تصریح کرد: در یک سال گذشته این کارخانجات ساخت تجهیزات پیشرفته را انجام داده اند. سال گذشته ناوشکن سهند و زیردریایی فاتح  به نیروی دریایی ملحق شد.

امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم روز ملی دریانورد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال، اعزام ناوگروه به جبل‌الطارق برای اسکورت گریس‌۱ گفت: نیروهای مسلح بخشی از اقتدار دریایی کشور هستند و این اقتدار را مکانیزم تعیین می‌کند؛ ما بخشی از این مکانیزم هستیم که از دریانوردی ما حمایت می‌شود.

او گفت: بنا نداریم ناوگروه به جبل‌الطارق برای اسکورتگریس‌۱ اعزام کنیم اما هر زمان که حکومت جمهوری اسلامی چنین درخواستی داشته باشد، نیروی دریایی ارتش آمادگی دارد تا به این منطقه ناوگروه اعزام کند.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.