مجهز شدن تمامی شناورها به پلاک ثبتی هوشمند

 

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: تمامی شناورها به پلاک ثبتی از طریق بارکد هوشمند مجهز شدند.

به گزارش سی نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، نادر پسنده در همایش معاونان دریایی بنادر کشور در بندر امیرآباد از مجهز شدن تمامی شناورها به پلاک ثبتی از طریق بارکد هوشمند خبر داد و افزود: با هدف صرفه جویی ارزی، دستگاه هک لیزری شماره ثبت موتور، بارکد و آرم سازمان  توسط شرکت دانش بنیان داخلی طراحی و ساخته شده است.

وی تاکید کرد: در سال مزین به شعار “حمایت از کالای ایرانی ” ، سازمان بنادر و دریانوردی به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان ، از محصولات بومی سازی شده این شرکت ها در امور دریایی استفاده خواهد کرد.

پسنده هوشمندسازی سیستم دریایی، تقویت نیروی انسانی برج های کنترل بنادر، نظارت الکترونیکی بر تمامی آبراه های کشور از طریق رادار، مانیتورینگ و ماهواره ها را بخشی از برنامه معاونت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد.

وی تصریح کرد: ارتقاء امنیت اسناد ثبتی کشتی ها اهمیت قابل توجهی دارد.

مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: بندرامیرآباد با توجه به شاخص های موجود بندری در شمال کشور بی نظیر است.

همچنین  سیاوش رضوانی؛ مدیر بنادر و دریانوردی بندر امیر آباد در نشست دو روزه معاونین دریایی بنادر کل کشور که به میزبانی بندرامیرآباد برگزار شد با بیان اینکه با افتتاح  اسکله رو رو ریلی میزان بهره برداری از شبکه ریلی افزایش پیدا می کند، افزود: کاهش هزینه ها  و افزایش میزان صادرات کالا از قبیل میوه، مرکبات، لبنیات، صیفی جات، پروتئین و … از مزایای این اسکله در بندرامیرآباد می باشد.

مدیر بنادر و دریانوردی بندر امیر آباد گفت: اسکله رو رو ریلی بندرامیرآباد به عنوان تنها اسکله ریلی کشور، در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری قرار می گیرد.

رضوانی با اشاره به اینکه میزان تخلیه و بارگیری کالا از آغاز سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۸ درصدی برخوردار بوده است، اذعان داشت: ظرفیت کنونی سیلوهای نگهداری غلات و مخازن روغن خوراکی و مواد نفتی این بندر در مجموع ۲۷۲ هزار تن است.

وی اظهار داشت: بندر امیرآباد سهم ۶۱ درصدی در تخلیه و بارگیری، سهم ۶۰ درصدی در صادرات کالا و سهم ۷۱ درصدی در تخلیه غلات در بنادر تجاری کشور دارد.

رضوانی با تاکید براینکه بندرامیرآباد تنها بندرنسل سوم کشور است، خاطرنشان کرد: میزان سرمایه گذاری انجام شده در این بندر ۱۲ هزار و ۴۷۹ میلیارد ریال می باشد که از این مقدار ۵ هزار ۸۰۰ میلیارد ریال پروژه های در حال ساخت و ۶ هزارو ۶۷۹ میلیارد ریال دیگر ، پروژه هایی هستند که به بهره برداری رسیدند.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد اظهار داشت: بندرامیرآباد به عنوان پایلوت پرداخت اینترنتی صورتحساب ها در بنادر کشور می باشد که برای اولین بار در سطح بنادر، گردش و تایید صورت و ضعیت پیمانکاران به صورت الکترونیکی در این بندر صادر می شود.

رضوانی در جلسه مطالعات باز آفرینی تعامل شهر و بندر در بندرامیرآباد، با اشاره به ضرورت توجه به ترافیک و تردد کامیون ها بدلیل افزایش واحد های صنعتی بندر  امیرآباد تاکید و تصریح کرد: قرار گرفتن موضوع افزایش درب های ورود و خروج بندر امیر آباد در مطالعات باز آفرینی تعامل شهر و بندر  با همکاری همه ارگان های مرتبط جهت انجام بهینه  این مطالعات ضرورت دارد.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.