کارشناس حوزه صنایع دریایی و بندری مطرح کرد؛ ضرورت افزایش ترانزیت از چابهار به آسیای مرکزی و میانه

 

بندر چابهار یک کارشناس حوزه صنایع دریایی و بندری گفت: زیر ساخت‌های‌ لازم جهت پهلوگیری کشتی های بزرگ در بندرچابهار فراهم شده است و بدین جهت می توان میزان ترانزیت از بندرچابهار به کشورهای آسیای مرکزی و آسیای میانه را افزایش داد.

به گزارش سی نیوز و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عبدالکریم رزازان با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در منطقه چابهار برای کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: چابهار با توجه به نگاه حاکمیتی، موقعیت استراتژیک در همسایگی کشورهای افغانستان، پاکستان و هند و نیز دسترسی به آب‌های آزاد، جایگاه‌ فوق‌العاده‌ای از لحاظ اقتصادی برای کشور دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هندوستان سرمایه‌گذاری ۸۵ میلیون دلاری را در بخش تجهیزات در چابهار مدنظر قرار داده‌ است و سازمان بنادر و دریانوردی نیز ۴۰۳ میلیون دلار وام از صندوق توسعه ملی دریافت کرده است. با  افتتاح فاز یک بندر شهیدبهشتی چابهار، همه چیز مهیا است تا علاوه بر مقوله بسیار مهم ترانزیت از این منطقه به کشورهای آسیای میانه و آسیای مرکزی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری در چابهار جهت رشد و توسعه اقتصادی آن در دستور کار قرار گیرد.

این کارشناس حوزه صنایع دریایی و بندری با بیان اینکه زیر ساخت‌های لازم جهت پهلوگیری کشتی های بزرگ در چابهار فراهم شده است، خاطرنشان کرد: شرایط بسیار مناسبی برای تخلیه و بارگیری کشتی‌های بزرگ در چابهار ایجاد شده است و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کرد. چابهار پل ارتباطی منطقه است و باید با بهره‌گیری از ظرفیت منطقه میزان ترانزیت را افزایش داد.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، رزازان با اشاره به اینکه باید تراکم جمعیتی در نقاط بندری و ساحلی کشور افزایش پیدا کند، گفت: در تمامی کشورهای دنیا که از ظرفیت‌های ساحلی و بندری برخوردارند جمعیت در نوار ساحلی متمرکز شده است و در کشور ما نیز باید چنین رویکردی در اولویت قرار گیرد. به طور حتم با برنامه‌ریزی درست می‌توان در مسیر افزایش تراکم جمعیتی سواحل کشور، به ویژه سواحل جنوبی کشور گام برداشت.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.