وضعیت کشتیرانی پس از توافق میان ترامپ و اون؛ آیا تحریم های کشتیرانی کره شمالی برداشته می شود

 

جامعه بین الملل طی روزهای اخیر در تب و تاب دیدار پرحاشیه رهبران آمریکا و کره شمالی است. توافقی که هر کدام از طرفین خود را متعهد به اجرای آن دانستند تا به گفته خودشان، به دنبال صلح و امنیت جهانی و همین طور شکوفایی اقتصادی باشند.

به گزارش پایگاه خبری سی نیوز، شرایط اقتصادی و تجاری در ماه های اخیر به هیچ وجه به نفع کره شمالی نبود. به ویژه اینکه ترامپ از 6 ماه قبل همواره صحبت هایی را برای اعمال تحریم های بی رحمانه بیشتر علیه کره شمالی مطرح می کرد. بخش قابل توجهی از اهداف او نیز به صنعت کشتیرانی کره شمالی بازمی گشت.

در اسفندماه سال گذشته دولت آمریکا ۵۶ شرکت کشتیرانی، حمل‌ونقل دریایی و تجاری را در ارتباط با کره‌شمالی تحریم کرد.دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز درباره تحریم کره شمالی، گفت: «بزرگ ترین» مجموعه از تحریم‌های جدید را علیه کره شمالی وضع کرده است.

بلافاصله پس از این اقدام ترامپ، در فروردین سال جاری کمیته تحریم‌های کره شمالی در شورای امنیت طبق درخواست ایالات متحده ۲۱ شرکت کشتی‌رانی، ۲۷ کشتی و یک مرد تایوانی را جمعه ۳۰ دسامبر در فهرست تحریم‌ها گنجاند. در این میان، پنج شرکت کشتی‌رانی به چین تعلق دارند و تنها ۱۵ کشتی از ۲۷ کشتی به کره شمالی متعلق‌اند. فرد تایوانی تحریم‌شده نیز مسئول هماهنگی صادرات زغال‌سنگ کره شمالی معرفی شده که مشمول تحریم‌های بین‌المللی است.

نام شرکت های کشتیرانی Hapjanggang،Korea Achim، Korea Myongdok ،Korea Yujong ، Lliberty، Shen Zhong I، Songwon Shipping & Management و Weihai World-Shipping Freight در لیست تحریم دیده می شود.

آمریکا همچنین از همه کشورها، به ویژه چین و روسیه خواست تا به واسطه صنعت کشتیرانی سعی در دور زدن تحریم های کره شمالی نداشته باشند تا با فشار آوردن روی این کشور، آنها را به تسلیم وادارد.

اگرچه در ماه های اخیر مواضع خصمانه طرفین بارها رسانه ای شد، اما در نهایت دیدار مستقیم در سنگاپور شرایط را برای دو کشور، به ویژه برای کره شمالی تغییر خواهد داد. به نظر می رسد پس از راستی آزمایی و تعهدات مقامات کره شمالی، صنعت کشتیرانی جزو نخستین بخش هایی باشد که از سایه سنگین تحریم ها خارج می شود تا آغازی برای ورود این کشور به تجارت جهانی باشد.

ترامپ در همان ساعات اولیه امضای توافق فیمابین، نقش کشورهای همسایه کره شمالی را در توسعه این کشور مهم دانست و از آنها خواست تا برای ساختن این سرزمین وارد عمل شوند. خواسته ای که به نظر می رسد چراغ سبزی برای ورود شرکت های بین المللی کشتیرانی به آب ها و بنادر کره شمالی خواهد بود.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.