ثبت رکورد تخلیه همزمان ۹ فروند کشتی حامل کالاهای اساسی در بندرامام خمینی(ره)

 

به دنبال تخلیه همزمان ۹ فروند كشتي حامل كالاهای اساسی در مجتمع بندری امام خمينی(ره) ، پس از ثبت رکورد عملیاتی کم سابقه قبلی، رکورد جدیدی در زمینه ی شاخص زمان تخلیه سریع تر این نوع کالا به ثبت رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت:  پس از پهلو گیری ۹فروند کشتی بزرگ طی اوائل مهرماه سال جاری، عملیات تخلیه مجموع نزدیک به ۶۱۲هزار تن محمولات کشتی‌های مذکور با تلاش عوامل بندری توسط  ۱۸ دستگاه از تجهیزات آماده بکار و پیشرفته این مجتمع بزرگ بندری آغاز شد.

مدیری با اشاره به اینکه ارائه خدمات مطلوب بندری از قبیل اسكله، تجهیزات، منابع نرم افزاری و سخت افزاری موجب افزایش انگیزه و اشتیاق صاحبان كالا جهت اجاره كشتی های سایز بزرگ و در نتیجه کاهش هزینه حمل بار و قیمت تمام شده ی کالا می‌شود، بیان داشت: با هدف ارائه خدمات مطلوب حین عملیات تخلیه كشتی‌های حامل كالاهای اساسی و فله خشك و مدیریت شایسته عملیات بندری توسط کارشناسان ناظر بندری، مدت زمان تخلیه كشتی‌های حامل دانه روغنی و كنجاله سویا ۱۶درصد و كشتی‌های حامل ذرت ۷۴درصد رشد نسبت به رقم مصوب شورای عالی ترابری كشور افزایش داشته است که این رویداد در طول عملیات تخلیه و بارگیری در مجتمع بندری امام خمینی(ره) کم سابقه بوده است.

وی همچنین کاهش سرویس تایم و افزایش سرعت تخلیه، استفاده بهینه از زیر ساخت‌ها و امكانات بندری، افزایش ایمنی و امنیت در ارائه خدمات لجستیكی، عدم پرداخت جریمه دیرکرد و دریافت پاداش تسریع در فرآیند تخلیه و بارگیری كشتی‌ها و افزایش بهره‌وری بندر و رضایتمندی ذی‌نفعان بندری از اهم اهداف و سیاست‌های این مجتمع بزرگ بندری برشمرده و افزود: در این راستا این اداره کل با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی همه ی امکانات و تجهیزات موجود را  جهت نیل به اهداف فوق به کار گرفته تا زمینه تحقق اهداف یادشده فراهم شود.

یادآور می‌شود مجتمع بندری امام خمینی(ره) تا پایان شش ماهه نخست سال جاری بیش از ۷۰درصد از محمولات کالاهای اساسی کشور را تخلیه و بارگیری کرده است که گویای نقش مهم این بندر بزرگ تجاری در زنجیره امنیت غذایی کشور است.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments