تکمیل پازل خدمات الکترونیک پیشرفته‌ترین بندر کانتینری ایران/ راه‌اندازی سامانه صادرات کالا در بندر شهید رجایی

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از راه‌اندازی سامانه صادرات کالاهای کانتینری در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به عنوان بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین بندر کانتینری ایران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، اله مراد عفیفی پور ضمن یادآوری این مطلب که این مطلب که پیش از این سامانه واردات کالاهای کانتینری در بندر شهید رجایی عملیاتی شده بود، گفت: به منظور یکپارچه‌سازی سامانه‌های مختلف بندری، برقراری ارتباطات الکترونیکی بین سازمان‌های همکار و نظارت بیشتر بر فرآیند ورود و خروج کالا، سامانه الکترونیکی صادرات کالای کانتینری نیز به چرخه خدمات الکترونیک منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی الحاق شد.

وی ادامه داد: این سامانه امکان تسهیل ارائه خدمات اسنادی و انطباق آن با جریان واقعی عملیات کانتینری را در بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور فراهم می‌سازد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، ارائه خدمات اسنادی الکترونیکی در حوزه صادرات، قابلیت رهگیری کانتینرهای صادراتی در راستای شفاف‌سازی و ارتقاء سطح کیفی خدمات، انتقال اطلاعات الکترونیکی بین نقش‌آفرینان مختلف حوزه تجارت از قبیل خطوط کشتیرانی، محوطه‌ها و انبارهای پشتیبانی لجستیکی، تحقق درآمدهای عملیاتی با احصاء حقوق و عوارض بندری و همچنین نظارت بیشتر بر روند خروج کالا به صورت متمرکز را از مهم‌ترین مزایا و قابلیت‌های راه‌اندازی این سامانه عنوان کرد.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به تشریح خدمات متنوع سامانه CCS در بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور گفت: تخصیص کانتینر به پایانه‌های اختصاصی تحت یک ساختار مدیریتی برای نظارت جامع بر توزیع کانتینر، صدور قبض انبار الکترونیکی، رهگیری کانتینرهای وارداتی و ترانزیتی و تبادل اطلاعات الکترونیکی آن با سامانه‌های سازمان همکار همچون گمرک و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر سازمان‌های مرتبط را از جمله مهم‌ترین خدمات این سامانه ذکر کرد.

عفیفی پور انجام خدمات ترانشیپ کالا در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، صدور صورتحساب‌های تخلیه و بارگیری کانتینر (THC) و خدمات جانبی، یکسان‌سازی و صدور مجوز بارگیری، یکسان‌سازی بیجک خروج بندر به صورت یکپارچه، فراهم نمودن بستر مناسب جهت یکپارچه‌سازی فرایند صدور بیجک با گمرک و همچنین فرآیند الکترونیکی تخلیه مجدد را از دیگر رویکردهای عمل‌گرایانه‌ای برشمرد که از طریق سامانه یکپارچه الکترونیکی صورت می‌پذیرد.

وی در پایان راه‌اندازی سامانه صادرات کالاهای کانتینری را حاصل تلاش بی‌وقفه و قابل‌توجه نیروهای متخصص ایرانی دانست که با تکیه بر پژوهش‌های علمی و بهره‌گیری از تجارب مربوط به مدل‌های موفق کسب و کار مرجع (BRM) در بنادر معتبر جهانی، طراحی و عملیاتی شده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.