مدیر بندرامیرآباد در دیدار با معاون استاندار ساراتف بیان کرد: بندر امیرآباد حلقه طلایی تجارت محصولات کشاورزی مازندران و ساراتف

 

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با بیان اینکه استان های مازندران و ساراتف از ظرفیت بالای کشاورزی برخوردار هستند بر استفاده از قابلیت های بندرامیرآباد به عنوان حلقه ای واصل ، برای مبادلات محصولات کشاورزی فی مابین دو استان تأکید کرد.

به گزارش سی نیوز و به نقل از روابط عمومی بندرامیرآباد؛  آلکسی ولادیمیر ویچ استرلنیکوف معاون استاندار ساراتف روسیه در صدر یک هیات اقتصادی از قابلیت های بندری و لجستیکی بندرامیرآباد بازدید و در جلسه ای با مدیر این بندر ، به بررسی راهکارهای موجود برای توسعه مناسبات اقتصادی فی مابین استان های مازندران و ساراتف با محوریت بندرامیرآباد پرداخت.

سیاوش رضوانی در این جلسه ضمن تشریح امکانات بندرامیرآباد با بیان اینکه استان های مازندران و ساراتف از اراضی کشاورزی وسیعی برخوردار هستند بر استفاده از ظرفیت های کم نظیر این بندر برای توسعه مناسبات اقتصادی ، کشاورزی و گردشگری بین دو استان تأکید کرد.

مدیر بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر با اشاره به اینکه استان ساراتف در بین سه استان برتر تولید غلات در روسیه است اظهار داشت بندرامیرآباد با دارا بودن سیلوهای نگهداری غلات و پایلوت این محصول در شمال کشور ، می توان حجم مبادلات محصولات کشاورزی ، میوه و گوشت را میان دو کشور افزایش داد.

وی با یادآوری اینکه میزان تخلیه و بارگیری کالا از آغاز سال میلادی جاری تا کنون با رشد ۲۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن رسید از سهم ۵۷ درصدی کشور روسیه در مبادلات تجاری با بندر امیرآباد به عنوان بیشترین مراودات اقتصادی با یک کشور ، در بین کشورهای حاشیه دریای خزر ، خبر داد.

مدیر بندرامیرآباد هدف از ارتباط و تعامل با کشورهای حاشیه دریای خزر را تسریع در فعال کردن گردشگری دریایی و افزایش ترانزیت کالا و تنوع آن در دریای خزر برشمرد و از بندرامیرآباد با هزار و ۶۰ هکتار اراضی پسکرانه ، محلی مناسب برای همکاری دوسویه با سرمایه گذاران استان ساراتف روسیه جهت سرمایه گذاری در بخش صنایع کوچک و بزرگ نام برد.

معاون استان ساراتف روسیه نیز در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی مدیران بندرامیرآباد ، امکانات این بندر را کم نظیر توصیف کرد و بر مزایای منطقه ویژه اقتصادی آن برای سرمایه گذاری بازرگانان و تجار ساراتف در اراضی پسکرانه این بندر تأکید کرد.

استرلنیکوف با بیان اینکه استان ساراتف در بخش های گردشگری و کشاورزی از ظرفیت های بالایی برخوردار است گفت توسعه زیرساختهای گردشگری و راه اندازی گروره توریستی به صورت آزمایشی میان دو کشور ایران و روسیه را از برنامه های این استان در آینده نزدیک برشمرد.

در پایان این جلسه هیات اقتصادی – بازرگانی روسی از قابلیت ها و توانمندی های بندری و لجستیکی بندرامیرآباد بازدید کردند.

گفتنی است استان ساراتف با مساحت ۳۷۸ کیلومتر مربع و حدود دو میلیون و پانصد هزار نفر جمعیت در کنار رودخانه ولگا دارای موقعیت تجاری معروف و رتبه سوم تولید غلات کشور روسیه را دارا است.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.