عضو هیات‌عامل سازمان بنادر و دریانوردی مطرح کرد؛ بهره‌مندی از ظرفیت ۱۶۰ میلیون تنی بنادر کشور

 

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، با تاکید بر این مطلب که فرصت‌های اشتغال با ارتقای بنادر کشور و امضای تفاهم‌نامه با شرکت‌های خصوصی ارتقاء می‌یابد، گفت: ارتقای بنادر کشور همراه با توسعه همه جانبه در سایر شقوق حمل و نقل و شهرسازی می‌تواند فرصت مناسبی برای ایران در مقایسه با کشورهای همجوار ایجاد کند.

به گزارش سی نیوز و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدعلی حسن‌زاده عضو هیات‌عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی، در خصوص اهمیت امضای ۱۳ تفاهم نامه همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با شرکت‌های خصوصی و برخی از سازمان‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی، گفت: اساسا توسعه دریامحور نقش مهمی در اشتغال آفرینی ایفا می کند و انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان با شرکت‌های بخش خصوصی می‌تواند در راستای استفاده از ظرفیت‌ها و ویژگی‌های بنادر کشور و ارتقای موقعیت این بنادر نقش مهمی ایفا کند.

همچنین معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: همکاری سازمان بنادر و دریانوردی با شرکت‌های بخش خصوصی در زمینه‌های مختلفی همچون ساماندهی حاشیه شهرها، موضوعات مرتبط با فرودگاه‌ها، بازرگانی و گردشگری، می‌تواند منجر به کارآفرینی، ایجاد فرصت‌های اشتغال و بهره‌مندی از مزیت‌های مختلف برای کشور باشد. همچنین ارتقای بنادر کشور همراه با توسعه همه جانبه در سایر شقوق حمل و نقل و شهرسازی می‌تواند فرصت مناسبی برای ایران در مقایسه با کشورهای همجوار ایجاد کند.

در ادامه حسن‌زاده اظهار امیدواری کرد تا سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه های کانتینری و مواد معدنی و به ویژه بخش گردشگری دریایی شاهد رونق بیشتری نسبت به گذشته باشد.

وی در بیان ظرفیت های بنادر کشور و میزان استفاده از آنها نیز به ارائه نکاتی پرداخت و گفت: هم اکنون ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر کشور در حدود ۲۰۰ میلیون تن است که نزدیک به ۱۶۰ میلیون تن از این ظرفیت در حال بهره برداری است.

حسن‌زاده در پایان تصریح کرد: امید داریم تا با انعقاد ۱۳ تفاهم‌نامه همکاری ضمن افزایش ظرفیت بنادر کشور شاهد ارائه مناسب‌تر خدمات ترانزیتی و ترانشیپی باشیم.

 

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید

نظرات بسته شده است.