انجام 700 هزار مترمکعب لایروبی بنادر چابهار
به گزارش سی نیوز، سیاوش رضوانی با اشاره به اینکه تامین بخش زیادی از کالاهای کشور از مسیر بنادر استان انجام میشود، تاکید کرد: با توجه به فراهم شدن پهلوگیری کشتیهای پهنپیکر، از این پس سرمایهگذاری در راستای انواع کالاهای ترانزیتی به کشورهای افغانستان و کشورهای حوزه آسیای میانه در چابهار افزایش مییابد.
رضوانی افزود: سرمایهگذاری در زمینه ساخت و راهاندازی ترمینالها و خطوط مسافرت دریایی به کشورهای حوزه آسیای جنوب شرقی، بهویژه هند و پاکستان و کشورهای عربی از دیگر رویکردهای این سازمان است.
وی با اشاره به اینکه بندر ترانزيتي چابهار به عنوان پيشاني توسعه محور شرق و دروازه مسير بينالمللي شمال- جنوب، براي تحقق اهداف سياست هاي کلي نظام جمهوري اسلامي ايران و تأکيدات مقام معظم رهبري مبني بر طرح توسعه بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي کشور مطرح است، ادامه داد: بنادر با افزايش ظرفيت واردات و صادرات کالا و انرژي سهم به سزايي در اقتصاد مقاومتي و ملي و چگونگي شکلگيري فعاليتهاي لجستيکي دارند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خاطرنشان کرد: سازمان بنادر و دريانوردي با نگاه راهبردي و تکاليف قانوني با هدف تبديل بندر چابهار به يک بندر کانوني، طرح جامع بندر شهيد بهشتي چابهار در افق 1400 با استفاده از معتبرترين مشاوران بينالمللي و داخلي مطالعه و طراحي شده است.
وی همچنین گفت: موقعيت اقيانوسي اين بندر و قرار داشتن آن در خارج از خليج فارس و تنگه هرمز و تمهيدات ناشي از آن، موقعيت حساس استراتژيکي با مزيتهاي ذاتي فرصتهاي اقتصادي منحصر به فرد در سواحل مکران براي سرمايهگذاران داخلي و بينالمللي را خلق کرده است.